Andlig vägledning i Norrtälje

Idag har jag varit på andlig vägledning hos Susanne Ytterberg här i Norrtälje.

Det är inte första gången jag får andliga inspel. På de andra sessionerna har tarotkort, kristallkula och kaffesump använts och jag har tyckt att det varit intressant och givande.

Det här blev dock en helt annan upplevelse. Förutom andlig vägledare är Susanne även utbildad traditionell coach och yogalärare, samt psykoterapeut.  Så det blev mer av ett coachande samtal, där Susanne använde tarotkorten vart eftersom, som en förstärkning för att kunna föra samtalet vidare i en vägledning att besvara mina funderingar.

Vid de andra sessionerna brukar jag säga väldigt lite om mig själv, för att den som ”spår” inte ska få ledtrådar och utifrån det kunna säga saker som ger trovärdighet. Den här gången kändes det inte ens aktuellt att jag skulle göra på det sättet. Susanne var mycket trovärdig, konsis och tydlig och efter vägledningen kände jag mig väldigt stärkt inför framtiden.

Vad hon sa till mig? Det är alldeles för privat för att berätta om här, men jag vet att Susanne tillhör de riktigt vassa medierna i Sverige och att hon bl.a. samarbetar med TV-kända Vendela Cederholm.  Så jag kommer gå till henne fler gånger.

Andlig vägledning i Norrtälje 1
Susanne Ytterberg