Healing med hårklippning på köpet på salong tant Grön

På en lunch här i stan förra veckan, träffade jag Eva Wallén. Hon sprudlade av energi och berättade att hon driver Salong tant Grön i en liten by i Vallentuna. Där på salongen ger ekofrisören Eva healing med en klippning på köpet. Dessutom driver hon en youtube kanal där hon i 125 avsnitt pratar om tankar och känslor och allt som har med livet att göra. Hon var så inspirerande och det lät så roligt, plus att mitt hår hade blivit alldeles för lite frisyr, så bokade en tid.

På kringelekrokiga vägar på förmiddagen idag, följde jag GPS:ens instruktioner och väl framme möttes jag av en lika sprudlande Eva som jag minns henne. Vi gick in i hennes fina salong och började som man alltid gör hos frissan, diskutera hår och frisyr framför spegeln. När det var klart förklarade Eva hur själva healingen skulle gå till. – Jag använder bara ekologiska hårprodukter och först tvättar jag ditt hår, sen gör vi en inpackning. När den verkar ger jag dig en healing genom att lägga händerna på ditt huvud och sedan kommer energierna att att styra hur jag rör händerna. Jag börjar med att rensa i systemet och sedan brukar jag få kontakt med själen hos den person som jag healar. Hur lång tid det tar, går inte att säga i förväg. Det är klart när mina händer stillnar.

Spänd av förväntan flyttade jag till hårtvätten och när allt var klart, lade Eva händerna på huvudet. Sen började hon gnugga och gnugga och gnugga och hennes högra ben började hoppa. Till slut sa hon – Du har en sån lätt, ljus själ, den är som en liten flicka som skuttar fram och som är så glad. Hon är nöjd att leka själv, även om hon tycker om att vara med andra, så är det inget hon behöver.

Jag har flera vänner som fått veta att de har en gammal erfaren själ. Jag har alltid tyckt att det varit lite tråkigt att jag inte fått höra det, tänker att en gammal själ borde vara vis och klok. Det enda jag fått till mig tidigare är att jag har en ung energi. Men när jag hörde om den lilla flickan så kände jag att det verkligen stämde och att jag kunde förstå mig själv lite bättre. Jag gillar ju att ha roligt, att göra saker som jag själv får välja och även om jag tycker om att umgås med intressanta och spännande människor, har jag inget emot att vara själv och göra saker på egen hand.

Så var det dags för klippningen och då visade det sig att tant Grön är en fena på att klippa hår med självfall. – Jag tycker vi låter din frisyr spegla din ljusa lätta, själ, så bort med håret från ansiktet. På vägen hem sneglade jag lite då och då i backspegeln, mycket nöjd med frisyren. Men mest nöjd var jag över känslan att återfunnit en del av mig själv som inte fått tagit den plats den borde under lång tid.

Healing med hårklippning på köpet på salong tant Grön 1

OBS! Det går att boka healing utan klippning, för den som vill 😉