Hos naprapat Margith Sundbergh

Jag har gått i flera år på Studio Karma här i Norrtälje. Där erbjuds förutom ett stort antal yogaklasser även behandlingar. På anslagstavlan har jag sett Margiths namn och att hon är naprapat. På något konstigt vis har jag aldrig stött på henne, personligen, fast att vi är där ofta, båda två.

Efter äventyret på akuten då jag trodde att jag höll på att få en hjärtattack blev det för mig väldigt angeläget att få träffa Margith. Mina sömnlösa nätter måste få ett slut och alvedon kändes inte som en bra lösning.

Väl inne i behandlingsrummet, fick jag berätta om varför jag var där och hur det kändes i min kropp. Vid det här laget hade även tummen börjat domna bort och enligt Margith så var det ett tecken på att någon nerv kommit i kläm. Jag har gått hos en naprapat tidigare och när jag nu låg på bänken kom jag ihåg hur det brukar kännas läskigt. Andas in djupt och andas ut – hon trycker till på revbenen med en handuk emellan och det var inte alls otäckt. När hon kom till nacken hittade hon en låsning i översta nackkotan so hon frigjorde.

– När en nerv ligger i kläm, kan den ha blivit skadad. Då tar det lite längre tid att bli bra, eftersom nerven måste läka. Men inom en vecka borde du vara bättre.

Veckan gick och jag blev helt återställd i armen. Det enda som finns kvar är en liten domning i tummens fingertopp, men det kan jag leva med.

Hos naprapat Margith Sundbergh 1
Lättad över att armen redan känns bättre