Om Happy Retreat

Happy Retreat är idag ett ramverk som skapar event för energi och glädje, med förutom de fyra byggstenarna mat, medvetenhet, stillhet och rörelse gärna bjuder på gemenskap, naturupplevelser, förundran, tacksamhet och kärlek. Allt i samverkan med personer vars kunskap jag själv tagit del av och som har givit mig mycket.

För mig personligen innebär Happy Retreat att alla pusselbitar i mitt liv fallit på plats. Som matminnen från min mormors gård med jämtländsk mat från jord och skog. Ett tidigt intresse för hälsa och att må bra, även om det då ansågs lite udda och konstigt. Min egen nyfikenhet och livets prövningar som har lett till att jag provat många olika behandlingar och konsultationer för att hitta min egen stig att vandra på.

Om Happy Retreat 1

Efter hand har yoga blivit en naturlig del av min vardag, vid sidan av vandring, hälsosam mat och inte minst alla hälsoböcker som jag har slukat. Känslan av att vilja dela med mig av allt som har gett mig så mycket, blev bara starkare och starkare.

En helg bjöd jag in några kära vänner till en må bra-helg på Vemdalsskalet. Vi åt god och välgörande mat på lokala råvaror, skrattade, mediterade i morgonsolen, sjöng mantran, gjorde kundaliniyoga, tog morgonpromenader i tystnad upp på en fjällkant med morgonfika i ryggsäcken, badade i badtunna och bastade i infraröd bastu. Det blev en helt fantastisk helg och där föddes tanken om Happy Retreat.

Avsikten med Happy Retreat är att skapa goda vanor i vardagen och bidra till ökad känslan av lycka och förhoppningsvis en bättre värld. Hoppas du vill vara med.

Margaretha Lindbäck – grundare av Happy Retreat

Om du vill veta mer om mig, klicka på mitt namn.