Shamansk healing

Idag har jag varit på shamansk healing hos Gro Johanna. Det är nu över ett år sedan jag var hos henne och jag har längtat efter att få träffa henne igen, men även att återigen komma i kontakt med mitt innersta.

Det är ett kärt återseende och vi dricker te innan vi går och sätter oss i rummet hon förberett. Hon eldar lite enrot och det luktar som när man eldar en brasa ute i det fria och ger mig en talpinne. Vi pratar rätt länge om vad som hänt sedan senast och varför jag är där. Sedan får jag lägga mig på britsen och hon lägger en filt på mig och stryker med handen på min mage och mina ben. Hon ber mig blunda, andas djupa andetag och börjar trumma och sjunga.

En stund senare när hon avslutat och jag satt mig upp, berättar hon att mina förmödrar och mina förfäder kom och var med under healingen för att hjälpa mig. Det kändes väldigt fint att höra och med en känsla av lugn och styrka kramade jag om finaste Gro Johanna och tackade så mycket för idag. Jag känner mig så oerhört rik, som fått möjligheten att träffa henne och fått nya sätt att se på vår jord, naturen och oss människor.

Shamansk healing 1